5 Tips Memilih Kad Kahwin Murah dan digital kad kahwin , wedding invitations

1. Catat Jumlah Tetamu

Buat persiapan awal-awal sebelum tempah Kad Kahwin, catat semua jumlah jemputan yang kita nak undang. Kerana ia lebih memudahkan tugas kita masa nak tempah kad nanti. Dam mampu mengelakkan pembaziran. Contoh : Tetamu yang hendak diundang hanya 1000 orang tapi tempah kad terlebih kan rugi dekat situ. Sebabnya harga kad berbeza mengikut kuantiti. Take note ya

Kad kahwin murah

2. Tentukan Bajet Untuk Kad Undangan

Sekarang terlalu banyak pilihan tempat untuk kita tempah Kad Kahwin. Siap2 tentukan bajet untuk belian Kad Kahwin. Jadi lebih mudah cari yang bersesuaian dengan bajet nanti. Siap siap tentukan bajet okay 

Nak berjimat jangan pilih yang lebih dari bajet ya. Untuk kad kahwin bajet sis sangat la murah ..hanya Rm200 sahaja ..kalau dapat lagi murah dari tu lagi berbaloi dan jimat kan kengkawan ????

3. Survey Sebelum Menempah

Tips yang ni biasa dah buat kan? Tapi jangan mudah terpedaya dengan tawaran-tawaran yg diberikan. Sebab biasanya harga set memang dikira termasuk harga yang Free Gift tu. Hehe nak jimat betul-betul survey dulu betul-betul ok 

 Banyak sangat pilihan tak kira online atau offline. Bandingkan harga dan pilih mengikut citarasa anda masing-masing. 

4. Test Servis & Layanan Semasa Hendak Menempah

Cuba test servis mereka, sebab kadang-kadang ada yang murah tapi servis lambat. Sampai 2 bulan lebih baru dapat tempahan. Kalau majlis lama lagi tak ada masalah nak-nak majlis bulan depan tapi kad tak dapat-dapat lagi. Nangis kak oi

Pastikan Trust Seller Jika Tempahan Secara Online wedding invitations

Pastikan kita tempah dengan betul-betul trust seller yang membuat Servis Tempahan Kad Kahwin ya. Sebab biasanya bila dah tempah kita kena buat bayaran pendahuluan. Tak mahu lah kita kena tipu atau sebagainya. Check dulu betul-betul ya 

 Untuk kad kahwin sis menempah secara Online di Facebook .Pernah dengar Kad Kahwin King ? Sis tengok review difacebook sangat memuaskan dan agak murah berbanding dikedai .So sis ambik pakej 300 keping kad kahwin ..Siap dapat free gift lagi  (Banner,Penunjuk arah,free postage,free sampul  dan props untuk photobooth 
Sis harap dapat bantu kawan-kawan lain sebelum tempah Kad Kawin. Nampak ringkas tips2 ni tapi kalau terlepas pandang memang menyesal dikemudian hari. Buat yang memang ada bajet lebih tak kisah sangat bab tips bajet tu tapi yang bajet rendah.

kad kahwin murah

kad kahwin murah (4 x 8)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0